Bedrijfsinformatie

Vakwerk betekent ook een gedegen voorbereiding en ondersteuning gedurende het project. Een team van calculators, acquisiteurs, werkvoorbereiders en projectleiders verzorgen samen met u een optimaal verloop van een project.

Magazijn en werkplaats
Onze eigen werkplaats en magazijn zorgen voor technisch en logistiek optimale assistentie. Daarnaast onderscheidt NAS Geffen zich met een adequate administratie en een goede bereikbaarheid, door middel van telefoon, mail en internet.


           


Ons magazijn in Geffen is breed opgezet en zodanig ingedeeld dat artikelen gemakkelijk te vinden zijn en er voldoende ruimte is voor het laden en lossen. Wij beschikken over 1 magazijnmeester die er alles aan doet de voorraad up-to-date te houden en er voor te zorgen dat artikelen weer op tijd worden aangevuld.

Machinepark

NAS Geffen beschikt over een zeer uitgebreid machinepark. Kalkzandsteenkraantjes, vloerspeciemixers, gipsspuiten, spackspuitmachines en natuurlijk een groot aantal elektrische handgereedschappen. Deze machines worden onderhouden in onze eigen, in 1998 gebouwde, werkplaats welke uiteraard aan alle huidige eisen voldoet.

Alle reparaties, aanpassingen en het onderhoud worden uitgevoerd door vakbekwame monteurs, welke de beschikking hebben over moderne gereedschappen. Dat wij VCA keuringen in eigen huis uitvoeren is vanzelfsprekend. Daarnaast worden de machines vaak ergonomisch aangepast.De kalkzandsteenkraantjes zijn door ons zelf ontworpen en gebouwd, om maximaal tegemoet te komen aan gewenste eigenschappen.


Wagenpark
Onze werkzaamheden zijn divers en dat geldt ook voor het wagenpark. Een ieder krijgt de auto welke bij zijn beroep het beste past. Het onderhoud vindt steeds plaats bij de dealer waar de auto gekocht is. De wagenparkbeheerder houdt periodiek contact met bestuurders voor wederzijdse informatie over onder andere, gebruik en verbruik, schades en onderhoud.


                                           

© Copyright 2015 - NAS Geffen
Personeel    Privacy Statement    Cookiebeleid    Sitemap