Dekvloeren

We staan er dagelijks bovenop zonder erbij stil te staan. Traditioneel gesmeerde zandcement dekvloeren en moderne, arbeidsvriendelijke anhydrietgebonden gietvloeren. Hechtend of zwevend aangebracht, samen vormen ze de basis van de Nederlandse dekvloerenmarkt. Een markt die juist op dit moment volop in beweging is om de lichamelijke belasting van de mensen in deze beroepsgroep sterk terug te dringen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds vaker gekozen wordt voor de anhydrietgebonden gietvloeren.

Zandcement dekvloeren

Een traditioneel gesmeerde zandcement dekvloer, ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Veelal toegepast in de woningbouw, waar zwevende dekvloeren vaak niet benodigd zijn. Een zandcement dekvloer is de basis voor vrijwel elke afwerking; van tegels tot vloerbedekking.

Mede door onze nauwe samenwerking met een gerenommeerde vloerenlegger kunnen wij u voorzien van een gericht advies voor elk project.

Ons visitekaartje: van constructieadvies tot uitvoering

Onze ruime expertise en de nauwe samenwerking met een netwerk van gespecialiseerde producenten en leveranciers van isolatiematerialen en gietmortels waarborgen de prestaties op onze projecten. Geen overbodige luxe want vooral in de markt van de zwevende dekvloer bestaan er nog veel onduidelijkheden bij architecten, opdrachtgevers en aannemers over de correcte systeemopbouw, de geldende regelgeving en akoestische detaillering. Een correcte systeemopbouw in combinatie met onze uitvoering, met als gevolg een kwalitatief goede zwevende of hechtende dekvloer, is dan ook ons visitekaartje.

Wilt u ook eens kennis maken met de mensen achter de naam NAS Geffen en vraagt u zich af wat wij op het gebied van dekvloeren voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

HEESTERSEWEG 43
5386KT GEFFEN

073 5342222
INFO@NASGEFFEN.NL
ma. t/m vr. 06:00 tot 17:00