GIPSBLOK- OF CELLENBETON SEPARATIEWANDEN

Separatiewanden uitgevoerd in gipsblokken of verdiepingshoge cellenbeton panelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en de opbouw van de wanden wordt afgestemd op de functionaliteit en benodigde bouwfysische eisen. Het feit dat wanden uit gipsblokken later in het bouwproces worden geplaatst, resulteert in meer flexibiliteit in uitvoering en indeling. Verdiepingshoge cellenbeton panelen worden al in het CASCO stadium geopperd, eventuele opties qua indeling dienen dus al in een vroeg stadium bekend te zijn.

Eigenschappen van “niet dragende separatiewanden” zijn de snelheid van verwerking zonder kwaliteitsverlies. Stuk voor stuk zijn het massieve elementen die zich vlot laten verwerken, akoestisch en thermisch comfort bieden, brandvertragend werken en garant staan voor een mooie afwerking.

Vlekkeloze projecten, complete werkvoorbereiding

Met name een goede voorbereiding en een gedegen planning is essentieel voor een vlekkeloze voortgang, een sterk punt binnen ons bedrijf. Om planning en voortgang te kunnen waarborgen verzorgen wij op basis van definitieve tekeningen zelf de complete werkvoorbereiding. Onze nauwe samenwerking met A-merk producenten van gipsblokken en cellenbeton panelen waarborgt onze actuele kennis van producten en verwerkingsmethoden. Naast onze knowhow en goede werkvoorbereiding profiteren onze opdrachtgevers ook maximaal van de schaalgrootte en flexibiliteit. Met een all-in concept voor separatiewanden kunt u bij ons terecht en ook voor de verdere afwerking van de wanden bent u bij ons aan het juiste adres.

CONTACT

HEESTERSEWEG 43
5386KT GEFFEN

073 5342222
INFO@NASGEFFEN.NL
ma. t/m vr. 06:00 tot 17:00