Stukadoors-en Spackspuitwerk

Een belangrijk onderdeel in het afbouwproces blijft het stukadoorswerk. De afwerking van wanden en plafonds is veelal het visueel opgeleverde eindproduct. Vooral in de toegepaste producten is er zeer veel ontwikkeling. Trends bepalen in de afwerking niet alleen kleur en structuur, maar ook vaak de materiaalkeuze. Zo is er meer en meer aandacht voor minder milieu- en ARBO belastende materialen en verwerkingsmethoden. Bij geen ander vak binnen de afbouw komt vakmanschap zo goed tot zijn recht met producten van de hoogste kwaliteit.

Bekend met alle facetten van deze discipline zijn er voor ons geen geheimen. Met een bovenmatige ervaring en expertise realiseren onze vakmensen dagelijks de meest uiteenlopende projecten. Elke vorm van stukadoorswerk kan door ons worden uitgevoerd. Daarbij horen natuurlijk ook wand- en plafondeindafwerkingen zoals spackspuitwerk, sierpleister of andersoortige afwerkingen. Geheel naar wens van de opdrachtgever.

Toegevoegde waarde

Wij werken zoals u van ons kunt verwachten uitsluitend met gecertificeerde materialen van A-merk producenten. Onze discipline stukadoorswerk sluit naadloos aan op de all-in concepten van kalkzandsteen lijmwerk, metalstud en separatiewanden in cellenbeton of gips. De onderlinge afstemming van de diverse werkzaamheden bij de binnenafbouw levert direct voordeel op in de planning van het afbouwproces en dat is nou net onze directe toegevoegde waarde.

Wilt u ook eens kennis maken met de mensen achter de naam NAS Geffen en vraagt u zich af wat wij op het gebied van stukadoorswerk voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

HEESTERSEWEG 43
5386KT GEFFEN

073 5342222
INFO@NASGEFFEN.NL
ma. t/m vr. 06:00 tot 17:00