METALSTUD GIPSPLAATWANDEN EN –PLAFONDS

Metalstud wanden en -plafonds zijn binnen de moderne architectuur een steeds vaker gekozen oplossing. Ze zijn opgebouwd uit een skelet van licht metalen profielen en een beplating van gipsplaten. Deze wanden en plafonds worden op het werk gemonteerd. Door te variëren in profielen, beplating en isolatie kunnen de prestaties worden aangepast aan de gewenste bouwfysische eisen. Metalstud gipsplaatwanden en gipsplaatplafonds zijn snel te plaatsen, zijn zeer flexibel in uitvoering, geven meer creatieve vrijheid in ontwerp en kenmerken zich door hoge prestaties.

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten en maken hierbij gebruik van ons professionele netwerk van fabrikanten. Binnen deze discipline bieden we een all-in oplossing: voorbereiding, leveren, plaatsen en afwerken van de wanden en plafonds. Met een krachtige coördinatie tussen logistiek, uitvoering en binnendienst waarborgen we voortgang, kwaliteit en flexibiliteit.

Detaillering

Omdat juist in metalstud een correcte detaillering vereist is werken we nauw samen met onze fabrikanten om deze uit te werken. Hierdoor verkrijgen onze opdrachtgevers maximale zekerheid met betrekking tot de prestaties van de door ons gerealiseerde metalstud wanden en plafonds.

Wilt u ook eens kennis maken met de mensen achter de naam NAS Geffen en vraagt u zich af wat wij op het gebied van metalstud voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

HEESTERSEWEG 43
5386KT GEFFEN

073 5342222
INFO@NASGEFFEN.NL
ma. t/m vr. 06:00 tot 17:00