Kalkzandsteen lijmwerk

Kalkzandsteen onderscheidt zich door zijn hoogwaardige eigenschappen op het gebied van geluidsisolatie, vocht- en dampregulering en duurzaamheid. In combinatie met een snelle en eenvoudige verwerking zijn kalkzandsteenwanden de meest economische oplossing. Daarnaast is kalkzandsteen milieuverantwoord en past het binnen Duurzaam Bouwen. In de vorm van lijmblokken of lijmelementen is kalkzandsteen geschikt voor toepassing in dragende en niet dragende constructies, welke wel of niet naderhand afgewerkt worden. 

 

Sinds de introductie van kalkzandsteen in de bouw begin jaren 80, hebben wij ervaring in het verlijmen van kalkzandsteen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde en serieuze speler in de markt. Onze nauwe samenwerking met A-merk producenten van kalkzandsteen, waarborgen onze actuele kennis van producten en verwerkingsmethoden.


Betrouwbare all-in leverancier
Juist onze schaalgrootte, ervaring en expertise maakt ons al jaren tot een gewaardeerde en betrouwbare speler in deze markt. Ondersteund door een krachtige binnendienst vanuit een all-in concept van leveren, maatvoeren, stellen, bouwen en waar nodig afwerken. Wij beschikken over veel materieel en kunnen hierdoor ook bouwkraan kostenbesparende maatregelen treffen voor onze opdrachtgevers. Schaalgrootte en flexibiliteit waarborgen hier de wensen en planning van onze opdrachtgevers. 

Wilt u ook eens kennis maken met de mensen achter de naam NAS Geffen en vraagt u zich af wat wij op het gebied van kalkzandsteenlijmen voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

© Copyright 2015 - NAS Geffen
Personeel    Privacy Statement    Cookiebeleid    Sitemap