Dekvloeren

We staan er dagelijks bovenop zonder erbij stil te staan. Traditioneel gesmeerde zandcement dekvloeren en moderne, arbeidsvriendelijke anhydrietgebonden gietvloeren. Hechtend of zwevend aangebracht, samen vormen ze de basis van de Nederlandse dekvloerenmarkt. Een markt die juist op dit moment volop in beweging is om de lichamelijke belasting van de mensen in deze beroepsgroep sterk terug te dringen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds vaker gekozen wordt voor de anhydrietgebonden gietvloeren.

 

Een hoogwaardig kwaliteitsproduct voor uiteenlopende dekvloer toepassingen met een voortreffelijk arbeidsvriendelijk karakter. Met name bij zwevende dekvloeren zijn het de fysieke eigenschappen van het materiaal zoals de zeer hoge buigtreksterkte en drukvastheid, minimale werking en de uitstekende warmtegeleiding, die de anhydrietgebonden gietvloer de primaire keuze geeft voor de professionele gietvloerverwerker.

 
Ons visitekaartje: van constructieadvies tot uitvoering

Onze ruime expertise en de nauwe samenwerking met een netwerk van gespecialiseerde producenten en leveranciers van isolatiematerialen en gietmortels waarborgen de prestaties op onze projecten. Geen overbodige luxe want vooral in de markt van de zwevende dekvloer bestaan er nog veel onduidelijkheden bij architecten, opdrachtgevers en aannemers over de correcte systeemopbouw, de geldende regelgeving en akoestische detaillering. Een correcte systeemopbouw in combinatie met onze uitvoering, met als gevolg een kwalitatief goede zwevende dekvloer, is dan ook ons visitekaartje.

 

Zo kunnen wij opdrachtgevers al in het voortraject een dekvloer constructieadvies voorleggen waarin de beoogde prestaties, zowel akoestisch als thermisch, worden onderbouwd en op voorhand gegarandeerd. Maximale zekerheid dus voor onze opdrachtgevers en de basis voor ons succes. 


Op hoog niveau
NAS Geffen beschikt over een eigen vloerenpomp welke ook uitermate geschikt is voor hoogbouw. Wij zijn erg trots op het feit dat wij de dekvloeren van de hoogste gebouwen van Nederland hebben mogen aanbrengen. Woontorens als Montevideo en New Orleans en de kantoren van de Maastoren in Rotterdam zijn spectaculaire projecten waar wij met ons eigen materieel de werkzaamheden uitvoerden. Maar ook kleinere en lagere projecten zijn uitstekend uit te voeren met onze pomp.

 

Wilt u ook eens kennis maken met de mensen achter de naam NAS Geffen en vraagt u zich af wat wij op het gebied van dekvloeren voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

© Copyright 2015 - NAS Geffen
Personeel    Privacy Statement    Cookiebeleid    Sitemap