'Résidence luijk' te OssProject Nieuwbouw 'Résidence luijk'. 

Aan de Spoorlaan in Oss is NAS Geffen momenteel in opdracht van Aannemingsbedrijf Reuvers BV uit Oss bezig met verschillende kalkzandsteen lijmwerken.


Het plan ‘RÉSIDENCE LUIJK’ bestaat uit vijf lagen. Beginnend met een kelder die gestalte geeft aan commerciële bergingen en parkeerplaatsen. Op de begane grond worden commerciële ruimtes gerealiseerd waarachter een aantal parkeerplaatsen zijn gesitueerd. De overige drie verdiepingen worden een achttiental appartementen verdeeld. Deze appartementen worden voorzien van buitenruimtes. De appartementen zijn ruim van opzet en bereikbaar met de lift of een trap met drie verschillende entrees. De appartementen zijn standaard ingedeeld met drie slaapkamers en met liefst twee badkamers. De hoogwaardige appartementen worden afgewerkt met luxe keuken met spoeleiland en kwaliteit sanitair en tegelwerk. De afwerking en indeling wordt helemaal naar wens van de bewoners ingericht.


NAS Geffen heeft voor dit project het kalkzandsteen lijmwerk mogen verrichten. Daarvoor willen wij Aannemingsbedrijf Reuvers graag bedanken en zien uit naar een verdere samenwerking.
Vorige referentie Volgende referentie
© Copyright 2022 - NAS Geffen
Personeel    Privacy Statement    Cookiebeleid    Sitemap