Bergs Licht te Bergen op Zoom

Project 'Bergs Licht' te Bergen op Zoom


Opdrachtgever: Hazenberg Bouw uit Vught

 

Op loopafstand wonen van de historische binnenstad van Bergen op Zoom? Het voormalig PNEM-terrein is omgetoverd tot een woonwijk met veel variëteit, zo zijn er 22 eengezinswoningen ontwikkelt, 23 appartementen, vijf stadswoningen, acht bungalows en een patriciërswoning. De variëteit heeft als doel om een mooie mix te krijgen die interessant is voor uiteenlopende doelgroepen. Met het plan “Bergs Licht” wordt invulling gegeven van het herstel van het historische stedelijk weefstel met kwalitatieve woningbouw en openbare ruimte.  


Bewoner aan het woord:


E. Derks via BN DeStem:

De keuze viel voor een huis in het project BergsLicht door de ligging. Je zit zo in het historisch centrum. Maar toch hebben we hier een modern, geïsoleerd huis anno 2018 dat volledig voldoet aan de eisen van de tijd waarin we nu leven.


Werkzaamheden NAS Geffen

In opdracht van Hazenberg Bouw uit Vught heeft NAS Geffen voor 22 woningen zandcement gebonden smeervloeren aangebracht, gipsblokwanden mogen plaatsen, Metalstud gipsplaatwanden mogen monteren en diverse stukadoors en spackspuitwerken mogen uitvoeren.


-       Zandcement gebonden smeervloeren aanbrengen

-       Gipsblokwanden plaatsen

-       Metalstud gipsplaatwanden Monteren

-       Stukadoorswerk       

-       Spackspuitwerk


Vorige referentie Volgende referentie
© Copyright 2022 - NAS Geffen
Personeel    Privacy Statement    Cookiebeleid    Sitemap