Meet the TEAM

11 maart 2022
Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe secretarieel/administratieve medewerksters!

Meet the TEAM

Jarenlang zaten de vertrouwde gezichten en stemmen achter onze frontdesk. Toen Anita aankondigde met pensioen te gaan, moesten we op zoek naar dames of heren die deze taken op zich gingen nemen. Binnen een aantal weken kwamen Angelique en Helge uit de bus rollen. Reden genoeg om deze nieuwe gezichten en stemmen aan jullie voor te stellen.


Angelique is 32 jaar oud, woonachtig in Geffen, getrouwd en trotse moeder van twee kinderen. Ze voetbalt bij de plaatselijke FC doet graag leuke dingen met haar gezin. Helge is 31 jaar oud, woont samen met haar vriend in Berghem en is ook trotse moeder van een kind. Ook Helge is graag actief in de sport en is ook graag op pad met haar gezin.

Al met al twee dames die graag bezig zijn en hun familie voorop zetten.


Voor beiden bevalt het tot nu toe goed. 'Het is even wennen maar door de korte lijnen binnen NAS is communiceren heel makkelijk'. Ook is voor beide NAS geen onbekende.


'’Daarnaast merk je dat hier een echte familiesfeer heerst'

 

Helge is de dochter van Anita en haar broer, tante en neefje werken ook bij NAS. Angelique heeft ongeveer 15 jaar geleden hier stage gelopen en heeft altijd de wens gehad om dichtbij huis te werken. 'Deze vacature kwam dan ook als geroepen!' Angelique kent de bouw wat dat betreft als de binnenkant van haar broekzak. 'Mijn man is schilder en mijn vader stukadoor; bij mij thuis wordt hier dus ook constant over gepraat'. Voor Helge is de bouw wereld wat nieuwer: 'ik heb in een kledingzaak gewerkt en dan is deze wereld wel wat anders.' Wel kent Helge de verhalen van haar familieleden en natuurlijk van haar moeder die toch 27 jaar werkzaam is geweest hier. Angelique vult aan;


"In de bouwwereld is het hard werken en direct communiceren maar wel altijd tijd voor een grapje!"

 

Angelique & Helge zorgen voor de administratieve werkzaamheden, ontvangen iedereen die binnenkomt, dragen zorg voor het juist versturen van offertes en nog veel meer. Juist deze mix en daarnaast van alles doen sprak beide dames aan.


'Ons werk is gelukkig zeer gevarieerd en er is bij NAS genoeg om jezelf nog te ontplooien. Minder leuke dingen zijn ze beide ook nog niet tegen gekomen. 'Minder leuke dingen zullen er vast zijn en het is toch overal ''wel iets'''.


Wij zijn altijd blij met nieuwe collega's en wij wensen deze dames dan ook veel succes bij de NAS!!!Terug naar nieuwsoverzicht
© Copyright 2022 - NAS Geffen
Personeel    Privacy Statement    Cookiebeleid    Sitemap